Ha Ön vásárló

Kérje minden esetben!

Egy adott ingatlan valós rezsiköltségét nehéz volt eddig megállapítani. Az Energetikai Tanúsítvány kötelezővé tétele nagyban megsegíti a vásárlókat abban, hogy ezt a fontos szempontot is objektív módon mérlegelhessék.

Mivel az eladóknak kötelező az okiratot elkészíttetni, ezért kérje minden esetben. Önnek, mint vevőnek, de az eladónak is érdeke a teljes körű tájékoztatás egy későbbi esetleges vita elkerülése érdekében.

Gondoljon a jövőre is!

Az Energetikai Tanúsítvány elkészítése az eladó kötelessége. Amennyiben Ön, mint új tulajdonos nem hajt végre az ingatlanon jelentős változtatásokat, úgy az érvényessége 10 évre szól. Ha tehát Ön 10 éven belül el kívánja adni az ingatlant, úgy ennek elkészíttetésével és annak költségeivel nem kell számolnia.

 

Ki készíti Önnek a tanúsítványt?

Ön szerencsés helyzetben van, mert ha igényt tart rá, akkor elkészítjük mi. Az országos tanúsítói hálózata a legkényelmesebb megoldás azoknak, akik velünk bonyolítják lakáseladásukat, bérbeadásukat.

Ez rendkívül hatékony és gyors megoldás Önnek, ugyanis nem kell fáradoznia a szakember felkutatásával, jogosultságának ellenőrzésével és ajánlatok, időpontok egyeztetésével. Ezeket a terheket is levesszük a válláról és versenyképes áron, az Ön által már ismert kollégánkon keresztül gyorsan, megbízható minőségben juthat az okirathoz.

Díjtáblázatunk

Tudta-e Ön, hogy...

  • ...a családi kiadások legnagyobb tétele a rezsiköltség?

Csatlakozzon hozzánk!

Amennyiben szeretne országos partneri hálózatunkhoz csatlakozni, küldje el bemutatkozó anyagát és elérhetőségét a következő e-mail címre: info@etanusitvany.hu